Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв е нормалния разход на 2.5 TD?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъв е нормалния разход на 2.5 TD?

ПРИВЕТ на вси4ки нов съм със АЛФИ4КИТЕ карам 2.5 тди и съм стра6тно впе4атлен от вървежа на колата със малко интерес към разхода струвамисе малко висок незнам дали е нормално но при смесено каране колата ми дава 10на 100 разход незнам това дали е нормално 4акам съвет и мнения от по ком а и ли4но благодаря на ТОНИ за съвета му

тди

Добре дошъл в света на камионите Един съвет -като я кара6 на високи режими,а най-добре и жинаги,преди да я угасиш я оставяй да поработи малко
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

a kak са ви колите сутрин иматли проблеми как палят тези дизел4ета при по студено 4е съм лубопитен

Comment

TD

Значи,при положение ,че пусковите свещи са изправни,подгряваш и като ти угасне лампата с реотана,въртиш.Палят обикновено на 2-3 оборота студени.Мойта така пали при минус 15 градуса, и при плюс 20,топла не я чакамувъртиш и палиш.Тия мотори не могат да палят като Пежо и Мерцедес студени,такива са им предкамерите явно.А може и в грешка да съм,наште не са от магазин
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

еми и мойта пали сред 1-2 оборота, така че може и да си е нормално.

Илия, ЧЕстито!

Със здраве да я караш и много хубави моменти да имаш с нея!

Каквито и въпроси за имаш не се притеснявай да питаш!
          Ще помагаме с удоволствие.

За разхода - и моят е такъв, но мисля че и на двамата една диагностика добре ще ни се отрази.
          sigpic
          === 75 1.8 T '86 ===
          === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

да

мисля тези дни да посетя някои диагности4ен стенд ако има6 некакви впе4атления от някои специалисти по дизел4е кажи.а ина4е бях голям фен на немското ама сега искам да видя и и италиянското засега ок.до някои ден 6те ка4а и снимки да я видите изглежда доста добре за 155 наистина

Comment

Аз имам желание да пробвам Супер Дизел сервиз, този който е на околовръстното, чувал съм добри неща за него...
              другото място е ВАнто
              sigpic
              === 75 1.8 T '86 ===

Comment

ама тоя супер дизел бил доста супер солен или не за един преглед искат 100лв това е доста нали а

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
                  Аз имам желание да пробвам Супер Дизел сервиз, този който е на околовръстното, чувал съм добри неща за него...
                  другото място е ВАнто
                  Dexer, аз преди години карах дизел и съм ходил в СуперДизел Останах доволен, ама и на мен не ми бъзикаха нищо, само малко реглаж на въздуха взеха ми 40лв. Както и да е ... минало. После доста познати с дизели съм ги пращал там и не са останали много доволни Незнам сега на какво положение е сервиза там, ама си мисля да не се занимаваш с тях, а да отидеш във Ванто
                  sigpic

Comment

еми ако искат по 100 лв за една диагностика....
                    sigpic
                    === 75 1.8 T '86 ===

Comment

abe в4ера питах за диагностика на алфата и да си запазя 4ас казаха 4е диагностика според модела и на алфата 5те е към 50лв ако иска6 дасе разберем някои ден аз да доида към софия и даги караме и двете на диагностика та било там или другаде

Comment

Aми аз съм навит, реши горе долу кога, пиши тук и ще се чуем да уточним томният ден и час!
                        sigpic
                        === 75 1.8 T '86 ===

Comment

ок иска6 ли тази седмица например петак или не аз ти имам тел ти само ре6и каде да идем ок 4акам ти да избере6 сервиза има6 пове4е опит със алфите 4акам кога ти каже6 ок

Comment

дигагностика

Приятелче,50лв не е ли малко множко за диагностика?! На Тони му бяха казали във Вантотрейд,че му били спукани главите,в банско се видяхме с него и само едно пипане на маркуча отговори отрицателно на тезатаЗа какви сервизи и за каква диагностика говорите?!Питайте -ако техниката за диагностика е КТС(Ка-Те-Ес),реалната цена за диагностика е 15лв,плюс 10-15лв за сваляне и проверка на дюзите -моля ви се, не им се връзвайте на сервизите
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

ок даи съвет каде даси закараме ко6ни4ките да им сверят 4асовниците но диагностика кадето е доказано а ина4е обиколих цял благоевград и никои несе наема да прави и никои няма6е програма за алфата ми

Comment

Working...
                              X